Elégedett ügyfeleink mondták…

Ablakcsere, fűtésrendszer korszerűsítés MFB0 pályázatból

Virágékat nem hitel kapcsán ismertem meg. Mi egyáltalán nem is szándékoztunk hitelt igényelni!!! De kiderült, hogy az MFB0 még a mi esetünkben is igényelhető úgy, hogy sajnos semmilyen kedvezményezett csoportba sem tartozunk, „csak” egy régi családi házat újítunk fel. Szóval mégis belevágtunk.

Pályázni meg lehet próbálni önállóan is, de a banki útvesztők nem kímélik sem az időt, sem az idegrendszert, és egy kitöltetlen sor is elég az elutasításhoz. Szerintem már rég feladtam volna, ha nincs Virágék támogatása és gyakorlata, ami mindig továbblendített. Az új ablakok a helyükön, és a fűtésünk is elkészült. Köszönjük!

Soldos család

Napelem MFB0 pályázatból

Kedves Virág!Elnézést hogy csak most írok , kicsit el voltam havazva az elmúlt hetekben.
Időközben sikeresen befejeztünk mindent a bankkal és az eon-nal is. Már rendben működik a rendszer.
Köszönöm a sok segítséget.
Voltak már érdeklődő ismerősök, így egy-két helyre már megadtam az elérhetőséged.

Üdv, Gergely

Napelem VÁSÁRLÁS

Nagyon elégedett vagyok és köszönöm a munkáját! Minden felmerült kérdésben számíthattam a segítségére, nem csak a napelemmel, hanem magával a pályázattal kapcsolatban felmerült kérdésekben is.

Szemmelveisz Mihály

Napelem, fűtésrendszer korszerűsítés MFB0 pályázatból

Kedves Virág!
Nagy megnyugvással tölt el,hogy az önök csapata vezényli le a házunk felújítását. A korrekt, türelmes tájékoztatás, a változó elképzeléseinkhez való toleráns viszonyulás, Dajka Ernőtől kapott újabb és újabb jó ötletek mind abba az irányba mutatnak, hogy valóban jó házunk lesz! Csak ajánlani tudom Önöket, a hozzánk hasonló, adminisztrációtól berzenkedő ügyfeleknek is!
Köszönettel:

Nagy Dóra Monostorapáti

Napelem és fűtésrendszer korszerűsítés MFB0 pályázatból

Napelem telepítéshez és fűtés korszerűsítéshez vettük igénybe Virágék segítségét. A pályázat készítése és beadása gyorsan és gördülékenyen ment. Virág és csapata végig segítőkész volt, emellett hasznos tanácsokat is kaptunk tőlük. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!

Csertán család, Veszprém

Napelem MFB0 PÁLYÁZATBÓL

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki közreműködött a pályázatom létrehozásában. Mindenki kedves és segítőkész! Külön köszönet Matuzik Zsuzsának, türelmességért! Munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánok!
Üdvözlettel,

Németh Miklósné

Napelem MFB0 PÁLYÁZATBÓL

Hosszas kutatás során találtunk Virágra és csapatára, akik gyors és rendkívül segítőkész hozzáállásukkal segítették rekordidőn belül a napelemes pályázatunk elfogadását, banki ügyintézését. Professzionális munkafeladati elosztással tényleg a legjobbak támogatják az egész folyamat összes lépcsőjét, megkímélve minket a szervezési munkától és hibáktól. Megnyugodva tapasztaltuk, hogy jó kezekben vagyunk!

Kőszegi Enikő, Pázmándfalu

Napelem MFB0 PÁLYÁZATBÓL

Kedves Virág, Judit és Ágnes!
Az utunk felénél tartunk, köszönöm, hogy fogták a kezemet.
Találkozásunk véletlen volt, de eszem ágában sincs a jövőben másokat választani.
Biztonságban érzem magam.
Őszinte rajongással:

Pintér Pál

Napelem PÁLYÁZATBÓL

Évek óta foglalkoztatott engem és feleségemet a megújuló energiaforrások felhasználása. Sokat bújtuk az Internetet, mikor Önökre találtunk. Szimpatikus volt számunkra, hogy már a honlapjuk segítségével tudtunk végezni egy kalkulációt, érthetően leírták, hogy miről is szól a napelem rendszer. Felvettük a kapcsolatot Varga Virág pályázatíró hölggyel, aki nagyon kedvesen és érthetően elmagyarázta mit kell tennünk annak érdekében, hogy a mi házunkon is legyen napelem rendszer. Megtörtént az első adatbekérés és minden zökkenőmentesen lezajlott a pályázattal kapcsolatban, egy hónapon belül sor kerülhetett a támogatási szerződés aláírására. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával, köszönet a profi hozzáállásért az egész csapatnak.
Üdvözlettel:
Dukkon Ferenc és Dukkonné Csécs Angelika Gyömöre