Rólunk

Napelemek és családi házak energetikai korszerűsítésével foglalkozunk. Célunk, hogy olyan megvalósítható korszerűsítési beruházásokat ajánljuk ügyfeleiknek, ami hosszú távon megéri. Javaslatainkat energetikai számításokkal támasztjuk alá.

Működési területünk: Magyarország. Vannak ügyfeleink Pécsett, Szekszárdon, Kecskeméten, Hajdúszoboszlón, Szolnokon, Kaposváron, Zalaegerszegen, Kapuváron, Mosonmagyaróváron, Veszprémben, Pápán, Győrben, Székesfehérváron, Balaton körül, Bakonyban, Telkiben, Pátyon és Budapesten is.

2018-ban MFB0%-os pályázatírással kezdtük, ketten. Először csak a matekra figyeltünk: a pályázónak csökkentek a havi kiadásai, mert a rezsicsökkenés nagyobb volt, mint a törlesztő. És nőtt az ingatlana értéke.

Hamar rájöttünk, hogy a pályázatírás önmagában nem elegendő egy ügyfélnek, mert nehezen találnak megbízható kivitelezőt. Nekiálltunk kivitelezőket keresni, referenciáknak utánajárni. Megtanultuk a technológiákat, sok mindent fel tudunk mérni, ki tudunk számolni. Folyamatosan kutatjuk, mi lehet a valóság, ténylegesen mi hogyan működik, mit ér, mikor jó.

Mára már meg tudjuk mondani, hogyan lesz jó a házad.

Közben folyamatosan bővült a csapatunk, 8-10 főre. Összességében van 50 év banki-pályázatírói, 45 év műszaki gyakorlatunk, 19 gyerekünk. Van köztünk aktív könyvvizsgáló, három kicsi gyereket nevelő anyuka és csontkovács is. Igazi távmunkában dolgozunk, az életünkhöz igazodó időbeosztással, emiatt bárhol és bármikor elérsz bennünket.

Miért szeretjük ezt csinálni? Milyen közös motivációnk van?

Amikor legjobb a matek a pályázónak, akkor a legjobb a bolygónknak is: legnagyobb mértékben ekkor csökken a széndioxid-kibocsájtás terhelés. Ha jól dolgozunk, veled is jót teszünk, és a Földdel is.

Nem valamelyik kivitelező vagy termék értékesítése az érdekünk, hanem hogy neked megtaláljuk azt a megoldást, ami Forintban mérve, tényekre alapozva a legjobb. Mert tudjuk, hogy a Földnek is ez a legjobb.

Balatonalmádi, 2020. február

Napelemet szeretnék
Pályázni szeretnék