Rólunk

Napelemek és családi házak energetikai korszerűsítésével foglalkozunk. Célunk, hogy olyan megvalósítható korszerűsítési beruházásokat ajánljuk ügyfeleiknek, ami hosszú távon megéri. Javaslatainkat energetikai számításokkal támasztjuk alá.

Működési területünk: Dunántúl. Vannak ügyfeleink Pécsett, Szekszárdon, Kaposváron, Zalaegerszegen, Kapuváron, Mosonmagyaróváron, Veszprémben, Pápán, Győrben, Székesfehérváron, Balaton körül, Bakonyban.

2018-ban MFB0%-os pályázatírással kezdtük, ketten. Először csak a matekra figyeltünk: a pályázónak csökkentek a havi kiadásai, mert a rezsicsökkenés nagyobb volt, mint a törlesztő. És nőtt az ingatlana értéke.

Hamar rájöttünk, hogy a pályázatírás önmagában nem elegendő egy ügyfélnek, mert nehezen találnak megbízható kivitelezőt. Nekiálltunk kivitelezőket keresni, referenciáknak utánajárni. Megtanultuk a technológiákat, sok mindent fel tudunk mérni, ki tudunk számolni. Folyamatosan kutatjuk, mi lehet a valóság, ténylegesen mi hogyan működik, mit ér, mikor jó.

Mára már meg tudjuk mondani, hogyan lesz jó a házad.

Közben folyamatosan bővült a csapatunk, 8-10 főre. Összességében van 50 év banki-pályázatírói, 45 év műszaki gyakorlatunk, 19 gyerekünk. Van köztünk aktív könyvvizsgáló, három kicsi gyereket nevelő anyuka és csontkovács is. Igazi távmunkában dolgozunk, az életünkhöz igazodó időbeosztással. Előfordulhat, hogy a telefonban a háttérben gyerekhangokat hallasz, vagy a paprikáskrumpli rotyogását…

Miért szeretjük ezt csinálni? Milyen közös motivációnk van?

Amikor legjobb a matek a pályázónak, akkor a legjobb a bolygónknak is: legnagyobb mértékben ekkor csökken a széndioxid kibocsájtás terhelés. Ha jól dolgozunk, veled is jót teszünk, és a Földdel is. Ez a mi célunk: mi a Földet képviseljük, és téged.

Nem valamelyik kivitelező vagy termék értékesítése az érdekünk, hanem hogy neked megtaláljuk azt a megoldást, ami Forintban mérve, tényekre alapozva a legjobb. Mert tudjuk, hogy a Földnek is ez a legjobb.

Balatonalmádi, 2020. február

 

Napelemet szeretnék
Pályázni szeretnék